Tota una vida

Sergi i Raul som dos germans de Barcelona hereus d’una forta vocació familiar pel treball entès des de l’esforç i la voluntat de créixer. El 1996, després de diversos anys treballant en el sector de la joieria i amb l’esperança de tirar endavant el nostre somni, fundar oficialment Gimeno Joiers. Aquest va ser el punt de partida per a un camí no sempre fàcil, però que hem recorregut amb moltes ganes i il·lusió per arribar fins el dia d’avui.

Gimeno és una empresa que va néixer de la mà de dos germans, però seria impossible haver crescut tant si no fos gràcies a totes les persones que durant tots aquests anys de projecte han trepitjat les nostres instal·lacions, persones treballadores que han aportat les seves idees i capacitats per a fer créixer aquest somni i que segueixin o no amb nosaltres formen part aquesta història.

Després de tot el nostre recorregut entenem que hem de seguir renovant dia a dia i assumir els nous reptes als quals ens enfrontem, com a empresa i com a membres del sector de la joieria, per poder oferir als nostres clients allò que ens caracteritza: innovació, originalitat i autenticitat.